Лек АСД за третман на рак и негов креатор Дорогов А.В.

  1. Историја на создавање на лекот АСД.
  2. Драматичната судбина на лекот АСД и неговиот креатор.
  3. Спасување на лекот АСД.
  4. Технологија на производство на лекот АСД.
  5. Кои фракции на СДА се моментално достапни.
  6. Кој произведува АСД.
  7. Резултати

Здраво пријатели

Здраво пријатели! Денешна тема: Лекот АСД за третман на рак и неговиот креатор А.В. Патиштата, кои со нивното откритие им помогнаа на луѓето да ги излечат дури и оние болести што службената медицина ги препознава како неизлечиви, како што се карцином, какви било тумори, васкуларни, ендокрини заболувања, депресија и многу повеќе.

И сега традиционалните исцелители го користат лекот АСД за третман на рак заедно со отрови, на пример, летаат агарично hemlock и други, истовремено забележувајќи дека ASD значително го зголемува позитивниот ефект на заздравувањето.

АСД се залага за стимулатор на антисептик Дорогов, неговиот заздравувачки ефект за луѓето се заснова на принципот на враќање на имунолошкиот систем, иако неговиот ефект сè уште не е целосно решен. ASD е далеку поквалитетна во однос на другите имуните стимуланси.

Во античко време, луѓето ја поседувале тајната на исцелување на живата и мртвата вода, но оваа тајна се изгубила во длабочините илјадници години како резултат на трагичните настани во животот на човештвото. Остануваат само приказните за жива и мртва вода и чуда на заздравување. И, сè уште имало одекнувања на античко знаење во арсеналот на волшебници и волшебници кои подготвуваат лековити лекови од нозете на жаби, скорпии и други суштества.И во 13 и 15 век, војната и инквизицијата го уништиле ова античко знаење.

Историја на создавање на лекот АСД.

Откако Американците ги бомбардираа Хирошима и Нагасаки со атомски бомби на 9 август 1945 година, светот дозна дека атомската бомба носи смртоносна зрачна болест за човештвото.

Советската влада постави задача научниците да создадат лек за заштита на луѓето и животните од ефектите на зрачењето.
Задачата беше дадена на неколку истражувачки институти, но успехот дојде до Институтот за експериментална ветеринарна медицина на сите унија. (VIEV), каде работел А.В. Патишта.

Рускиот бугатир, Велики Рус - научник Алексеј Дорогов Дорогов, во лабораторијата, ВИЕВ започна да развива лек кој се спротивставува на зрачење, и со својата моќна интуиција, трудо ,убивост, упорност, храброст во 1947 година ја создал лекот АПЕ (антисептик Дорогов стимулатор), дал прифатлива технологија за нејзино производство и со полно право го викаше неговото име.

До 1952 година, за време на тестовите, лекот АСД покажа толку добри перформанси што болните луѓе чекаа со денови во редот во лабораторијата на Алексеј Власович Дорогов за да го примат. Архивата на Дорогов содржи стотици благодарни писма од пациенти кои излечиле од заразни болести, на пример, од туберкулоза, астма, кардиоваскуларни, нервозни, онколошки заболувања. Лекот АСД Алексеј Власович Дорогов луѓето го сметаа еликсирот на животот.

Постојат информации дека Дорогов А.В. излечила мајката од рак на Берија - застрашувачка асистенција на Сталин.
Така во овој момент А.В. Дорогов стана лауреат на наградата Сталин, професор, а неговиот лек, СДА, беше одобрен на 17 март 1951 година од Фармаколошкиот комитет на Министерството за здравство на СССР за употреба во медицинска пракса.

Драматичната судбина на лекот АСД и неговиот креатор.

Но, колку е посветла помрачната gloryвезда на славните на Алексеј Власович Дорогов, толку помрачни станаа официјални лица, вклучително и од медицината. Му завидуваа на Дорогов, се плашеа од Дорогов. Насоката на неговата активност не беше во согласност со тогаш општо прифатените истражувања.

Се појави прашањето дека лекот може да се замени со други лекови, многу лекари нема да најдат употреба.

Затоа, лекот АСД беше одобрен само како ветеринарен лек за животни. Оваа одредба постои до денес.

За животните, лекот АСД е чудесен: ги лечи од најширок спектар на болести. Treatedивотните третирани со месни производи се погодни за употреба во храна без ограничувања.

Друго објаснување за тишината на лекот АСД:

А.В. Дорогов создаде толку моќен лек АСД Ф-2 и АСД Ф-3 што беше можно да се запре производството на 75 -90% од постојните лекови во тоа време.

А.В. Дорогов му понуди на министерот за здравство во 1953 година да ги обучи сите заинтересирани лекари за методот на ткивна терапија со лекот АДС.
Од министерот немаше одговор.

Потоа моќта се смени, дојде НС. Хрушчов, и започна прогонот на големиот научник.

Дорогова А.В. ловел пред срцев удар во 1954 година, а кога ја напуштил болницата, се покажало дека тој бил отпуштен и неговата лабораторија е однесена.

3 години, до смртта, се бореше против А.В. Дорогов, напишал писма со кои се бара да го врати на работа и да ја врати лабораторијата и да го финансира производството на лекови.

Заврши со А.В. Дорогов беше убиен на 8 октомври 1957 година во моментот на неговата креативна моќ на 48-та година од неговиот живот (Датум на раѓање на А.В. Дорогов, 1909). Тој беше пронајден убиен во близина на неговиот дом. Истрагата за убиството не беше, и покрај упорните барања на неговата сопруга, Деријабина Зоја Иванова.

Алексеј Влашович Дорогов и неговата сопруга Зоја ДеријабинаАлексеј Влашович Дорогов и неговата сопруга Зоја Деријабина

Со посебен налог на владата од 14 април 1959 година, сите информации за СДА беа класифицирани.

Д-р, фармакологот, Зоја Деријабина е отпуштена од работа откако нејзиниот сопруг, потоа се врати, еден ги израсна нивните три деца, помладата ќерка Олиа беше во времето на А.В. Дорогова само 3 години.

А.В.Патишта со најмладата ќерка Олиа

Спасување на лекот АСД.

Олга Алексеевна Дорогова

Најмладата ќерка, Олга Алексеевна Дорогова, се заложи за заштеда на лекот АСТ за лекување на луѓето нејзиниот живот. Заедно со нејзината мајка, Зоја Иванова, таа не дозволи нејзиниот татко да го измисли неговиот изум. Зоја Ивановна Дерабина, како и нејзината ќерка, имаат чест да го спасат лекот АСД од заборав.

Д-р Олга Алексеевна Дорогова, хомеопати, имунолог сега внимателно го води ослободувањето на лекот СДА, за да ги одржува луѓето здрави. Тој гарантира дека производството не ја нарушува технологијата, дека подготовката на СДА не е полоша отколку што е креирана од Дорогов А.В.

Лекот СДА постои тивко. Се продава во ветеринарни аптеки. Никој не го охрабрува третманот на АСД, но не забранува.
Многу лекари не слушнале ништо за тоа.

Иако официјалната медицина молчи за АСД, можете да ја купите во ветеринарна аптека за обични пени (околу 200 рубли по шише), благодарение на несебичната активност на О.А. Дороговој.

Технологија на производство на лекот АСД.

Лекот АСД најпрво беше подготвен од ткивата на жаби, потоа пронајдоа замена - свежо валаните коски на животните. Технологија на производство на лекот АСД - сублимација на висока температура. При сублимација на висока температура се ослободуваат течни биогени стимуланси, кои ги одредуваат лековитите својства на АСН. Стимуланси лесно продираат во клетките и го враќаат имунитетот, во исто време помагаат во работата на ендокриниот, централниот и вегетативниот нервен систем, ја нормализираат киселоста и ја отстрануваат интоксикацијата на организмот.
Добар имунитет е основа за закрепнување од која било болест.

Кои фракции на СДА се моментално достапни.

Во моментов, ветеринарните аптеки можат да купат фракции на АСД Ф-2 и Ф-3.
ASD F-2 е течност во боја на коњак со специфичен мирис (многу непријатна), се користи и одвнатре и однадвор

ASD F-3 "A" и "B" - мрсна течност (црн остаток од дестилација на темна боја на масло) со различен специфичен мирис се користи само надворешно.

ASD е достапен во фракциите 2 и 3

Кој произведува АСД.

Во Русија, неодамна, „Армавир биофактив“ го произведе лекот АСД. Сепак, поради фактот дека квалитетот на лекот АСД од година во година паѓа стабилно, задачата беше да се оживее квалитетот на лекот, кој беше под А.В. Дорогов.

Професионалци во пиролиза на висока температура заедно со практичари од медицина и ветеринарна медицина, со биохемичари и инженери работеа 7 години во Ареал Медикал ДОО и го оживеаа поранешниот квалитет на лекот АСД и создадоа ново производство. Посебна благодарност до ентузијастите: сопругата на Дорогов, Зоја Иванова Деријабина, ќерка на Дорогов Олга Алексеевна Дорогова, Григори Василиевич Кирјуткин.

Во производството на лекот ASD 000, Areal Medical користи само висококвалитетни суровини од животинско потекло. што одговара на ГОСТ. Во исто време, дополнителното чистење го ослободува лекот од штетните компоненти.

Резултати

1. Поради неговиот талент, А ... Б. Патиштата го создадоа еликсирот на животот, еднаков третман во наше време нема ништо.
2. Лекот АСД се продава во ветеринарни аптеки, прашајте. Најсигурен производител на лекот ASD - 000 "Areal Medical"
3. Особено е важно да се користи лекот АСД за третман на рак, бидејќи службената медицина е немоќна во ова.
4. Во следната публикација ќе зборувам за методот и дозата на лекот што се користи за третман на рак и други болести.

Да се ​​продолжи.

[mask_link] Извор [/ mask_link]

Со почит и loveубов, Автор: Алина Таранец