Як правильно просити у Бога допомоги?

  1. Коли і чому Бог не стане допомагати людині в його проханнях?
  2. Як правильно просити Бога щоб Він допомагав вам! практичні рекомендації

Питання, насправді дуже важливий Питання, насправді дуже важливий! Його задала Тетяна: Підкажіть будь ласка, як правильно просити Бога і свого Ангел-хранителя , Адже багато людей пробачать, і все життя просять, але далеко не всі їхні прохання і молитви виконуються. Чому одні молитви Бог чує і допомагає виконати, причому буває, що майже миттєво, а до інших моляться небеса залишаються байдужі? І якщо є якісь правила - як правильно просити, щоб тебе почули?

Дуже і дуже правильні питання! Дійсно, далеко не всі молитви виконуються саме так, як просять люди, і на це є свої причини. Дійсно, є правила, які потрібно обов'язково враховувати, коли ви про щось просите Вищі Сили. Постараюся відповісти розгорнуто, хоча багато про що ми вже говорили в інших статтях. Посилання буду приводити в тексті.

Ще раз повторюся - Бог і Вищі Сили це не золота рибка і не джин із пляшки, і служити людям не є їх завданням, виконуючи всі бажання просять (це було б жахливо і згубно для людства)! Вищі Сили реалізують Задуми Творця, Волю Бога, хочете про це знати більше - читайте тут . Краще за всіх, на мій погляд, про це сказала Мати Тереза :

Я просила сили - і Бог послав мені випробування, щоб загартувати мене.
Я просила мудрості - і Бог послав мені проблеми, над якими потрібно ламати голову.
Я просила мужності - і Бог послав мені небезпеки.
Я просила любові - і Бог послав нещасних, які потребують моєї допомоги.
Я просила благ - і Бог дав мені можливості.
Я не одержала нічого з того, що хотіла, але я отримала все, що мені було потрібно!
Бог почув мої молитви ...

Але це не означає, що Бог і Вищі сили не будуть допомагати людям у досягненні їх цілей та мрій. Звичайно будуть!

Потрібно також відзначити, що не завжди людині, у виконанні його бажань допомагають саме світлі Сили , Бог. Все залежить від бажань (цілей) і мотивів людини. Якщо цілі гідні і мотиви чисті - допомагати будуть Сили Світла. Якщо цілі темні, руйнують, або мотиви негативні, злі, корисливі (помста, обман, заподіяння шкоди) - людина може отримати допомогу, але тільки від темних сил . І розраховуватися за таку допомогу він буде своєю душею і долею (рабством), і плюс за гріхи ще доведеться відповісти (які відчувають страждання).

Коли і чому Бог не стане допомагати людині в його проханнях?

1. Коли людина звертається до Бога і просить про щось недостойне: зла для кого-то, що не заслужених благ для себе, ін.

2. Якщо людина не щирий у своїх помислах і молитвах. Наприклад, людина просячи про щось Бога, щось обіцяє Йому в своїх молитвах. Бог допомагає йому, але людина свої обіцянки дані Богу виконувати не збирається.

3. Якщо людина торгується з Богом, як на базарі і ставить Йому умови. Наприклад: "Якщо ти Бог мені зробиш те-то, або подаруєш то-то - я тоді, так вже й бути, буду хорошою дівчинкою чи хлопчиком". З Богом торгуватися марно, це бридке підхід використання Бога в своїх дрібних корисливих інтересах. Усі прохання повинні бути щирими і чистими, і йти з самої глибини вашого духовного Серця .

4. Якщо людина нахабно бреше - обіцяє і не робить, і так багато разів. Наприклад, приходить людина в церкву, просить щось у Бога і обіцяє, що не буде лихословити, буде працювати, і т.д. А як тільки виходить з церкви відразу забуває про свої обіцянки, тут же обкладає матом йдуть на зустріч, ллє бруд, і працювати навіть не збирається. Таких прикладів хоч відбавляй.

5. Коли, наприклад, ви просите за іншу людину, а він цієї допомоги від Бога не заслуговує. Це не означає, що не потрібно за нього молитися, але це означає, що рішення допомагати або не допомагати цій людині - завжди залишається за Богом, Йому видніше.

6. Якщо людина не то просить, тобто його прохання спрямовані не туди, врозріз Волі Бога. Наприклад, ви просите Бога допомогти вам вступити на юридичний факультет, а у вас кармічні завдання в сфері освіти, і вам потрібно поступати на педагогіку. Або ви хочете поїхати в Японію і просите про це Вищі Сили, а Вони для вас приготували долю з переїздом до Німеччини, наприклад. В цьому випадку, скільки б ви не просили чогось "свого" - ви будете зустрічати перешкоди, поки не зрозумієте, що намагаєтеся йти не в ту сторону. Тут, звичайно, бажано отримати допомогу духовного Цілителя , В роботі з якими можна дізнатися свої кармічні завдання , І відкоригувати свої плани у відповідність з Волею Вищих Сил.

7. Коли ви чогось хочете, просіть про це Бога, але попередні умови для цього не виконали. Наприклад, людина просить зцілити його від якоїсь хвороби, а сам мінятися не збирається. Як був озлоблений і ображений на весь світ, так і продовжує злитися і ображатися, але при цьому потребує лікування від раку, причина якого - накопичені їм образи. Поки він не усвідомлює причину хвороби і не почне працювати над собою, виконуючи всі умови - особливої ​​допомоги він не отримає.

8. Найнахабніший варіант. Коли людина чогось просить, а сам для цього робити взагалі нічого не збирається. Його "Дай" спрямоване до Бога - нікому не цікаво: дай принца (а сама Миршавий НЕ доглянута), дай грошей (але працювати не буду), дай гарне тіло (але спортом займатися не хочу) і т.д. Таких "Дай" кожен день до Бога направлено мільярди, але таких нахаб і ледарів працьовите Небо слухати ніколи не буде.

Є й інші причини, чому Бог не реагує на прохання, наприклад невдячність, коли людина вічно незадоволений тим, що отримує і абсолютно не цінує те, що вже має по життю. Основні причини перераховані, хоча є й інші.

Як правильно просити Бога щоб Він допомагав вам! практичні рекомендації

практичні рекомендації

1. Просити тільки про гідне! Бажати блага собі (перш за все своєю Душе), іншим людям і цього світу. Злим - потрібно бажати справедливості (справедливого покарання від Бога), а не зла.

2. Мотиви, ваші помисли - повинні бути чистими! Будьте щирими перед собою, бо ні у кого не вийде надурити Бога. Запитуйте себе - заради чого і заради кого ви просите що-небудь у Бога? І чесно відповідайте собі на це питання. Далі, знаходите для себе чисті безкорисливі мотиви.

3. Не торгуйтеся з Богом і будьте готові прийняти будь-яку Його Волю! Будьте готові прийняти будь-яку відповідь Бога з подякою, це підвищить ваші шанси в отриманні бажаного. Просіть активно, але з внутрішнім смиренністю перед Всемогутністю і Мудрістю Бога.

4. Дійте самі! "На Бога надійся, але сам не зівай". Пам'ятайте, Бог - допомагає, але не робить замість вас. Просіть і робіть зі свого боку все, що залежить від вас. Закон працює так - чим більше ви самі взяли відповідальність за свою мету, тим більшу допомогу Понад ви отримуєте. Неробам Бог не допомагає. Вони спочатку повинні захотіти перемогти свою лінь і довести, що гідні Його допомоги.

5. Виконуйте дані Богу обіцянки! Якщо ви щось пообіцяли Вищим Силам в своїх молитвах - намагайтеся всіма силами цьому слідувати! А краще завжди записуйте те, що ви обіцяєте, щоб не стати пустословом перед Богом. Бог вам буде допомагати максимально, якщо ви виконуєте свої зобов'язання. Найвище покровительство Бога має завжди Людина Честі, а не обманщик!

6. Найулюбленіші прохання Бога, які потрібно знати! Найкраще, що ви можете просити (що найбільше заохочується Вищими Силами): А) Найбільш ефективне Розвиток для Своєю душі В) Зрозуміти і реалізувати волю Бога С) Пізнати Істину, дізнатися Правду D) Усвідомити і спокутувати свої гріхи Е) Виховати в собі гідні особисті якості (стати відповідальним, сильним, гідним) F) Зрозуміти і реалізувати свої кармічні Завдання і своє Призначення G) Служити Богу і Суспільству - принести найбільше благо для цього світу. Інші.

Це ті прохання, у втіленні яких Бог максимально допомагатиме людині!

7. Будьте вдячні за все, що ви вже маєте в житті! За все хороше - дякуйте! За всі випробування і уроки в яких стали сильнішими, мудрішими - дякуйте! В першу чергу Бог допомагає вдячним! А у не вдячних і вічно незадоволених - забирає те, що вони не цінують.

8. Як просити? Просіть і письмово і усно.

  • Нехай це буде молитва-прохання на папері. Коли ви пишете - складно себе обманювати.
  • Обов'язково пишіть і говорите Богу про свої мотиви - навіщо вам це потрібно?
  • Обов'язково дякуйте за все, що вже маєте і за можливість просити, і отримувати Його допомогу.
  • Обов'язково пишіть, що ви самі для цього будете робити, і робіть це.

Обов'язково прочитайте наступні статті:

Якщо у вас виникнуть питання - Напишіть мені !

З повагою, Василь Василенко

Коли і чому Бог не стане допомагати людині в його проханнях?
Чому одні молитви Бог чує і допомагає виконати, причому буває, що майже миттєво, а до інших моляться небеса залишаються байдужі?
І якщо є якісь правила - як правильно просити, щоб тебе почули?
Коли і чому Бог не стане допомагати людині в його проханнях?
Запитуйте себе - заради чого і заради кого ви просите що-небудь у Бога?
8. Як просити?
Обов'язково пишіть і говорите Богу про свої мотиви - навіщо вам це потрібно?