Како да го извршите вашиот проект

04.03.2013

Предавањето "Како да го започнете вашиот проект и да го направите градот поудобно" ќе се одржи на 14 април во 15:30 часот во бизнис-парк "Текстилщики" (ул. Текстилщиков, 5Б).

Ќе го прочита Олга Полчук, извршен директор на Институтот за медиуми, архитектура и дизајн на Стрелка, поранешен главен и одговорен уредник на селото.

Кој начин на размислување е неопходен за бизнисмен и како може да се развие? Како и за кого го отварате бизнисот? Зошто градот и вашиот бизнис се меѓусебно поврзани? Олга Polishchuk ќе каже за ова на пример на вистински случаи. По предавањето, Олга ќе разговара за деловниот потенцијал во Воронеж во форма на отворен дијалог. Гостите исто така ќе можат да ги постават своите прашања до говорникот лично по предавањето во неформален разговор со закуски и пијалаци.

Предавањето беше организирано од едукативниот проект на списанието "Прогрес" во центарот на градот и Бизнис клубот "Поддршка за иницијативи" на паркот Текстилщики.

Седиштата се ограничени. Учеството е бесплатно со претходна регистрација: https://downtown-ru.timepad.ru/event/691403/

ru/event/691403/

Кој начин на размислување е неопходен за бизнисмен и како може да се развие?
Како и за кого го отварате бизнисот?
Зошто градот и вашиот бизнис се меѓусебно поврзани?